MENIU

FOTO Incendiul de la Rafinăria Petromidia Năvodari a fost stins. Mesajul ministrului de Interne

Foto: captură Facebook Lucian Bode
Foto: captură Facebook Lucian Bode
Foto: captură Facebook Lucian Bode
Foto: captură Facebook Lucian Bode
Foto: captură Facebook Lucian Bode

Lucian Bode a anunțat că incendiul produs astăzi la Rafinăria Petromidia Năvodari a fost stins după trei ore. Ministrul de Interne a transmis condoleanțe familiilor victimelor și le-a mulțumit echipelor de intenvenție pentru profesionalism. 

Bode a dat asigurări că victimele vor primi cele mai bune îngrijiri medicale și că locuitorii nu au fost puși în pericol.

”Suntem alături de cei 4 răniți, angajați ai Rafinăriei, dar și de familiile acestora și vă sigur că facem toate demersurile necesare pentru ca victimele să primească cele mai bune îngrijiri medicale.

Am asistat azi la o tragedie și doar profesionalismul personalului de intervenție a făcut să fie evitat un dezastru. Le mulțumesc tuturor pentru mobilizare, pentru promptitudinea cu care au intervenit în evitarea unei catastrofe! Datorită promptitudinii salvatorilor, în mai puțin de o oră de la apelul 112, incendiul a fost localizat și în 3 ore a fost stins. A fost o mobilizare exemplară de resurse umane și tehnice și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați, care astăzi au prevenit transformarea acestei tragedii într-un dezastru, un eveniment ce putea avea urmări mult mai grave.

Nu în ultimul rând, îi asigur pe toți locuitorii din zonă, printre care se numără turiștii aflați pe litoral, că siguranța lor nu a fost și nici nu va fi pusă în pericol în urma acestui nefericit eveniment”, a scris ministrul de Interne, pe Facebook. 

Citește și: ”MOMENTUL exploziei de la rafinăria Petromidia-Năvodari - Galerie FOTO-VIDEO”

În urma tragediei, un om a murit și cinci au fost răniți. Din primele informații, explozia s-a produs după ce o conductă s-a fisurat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. 

Citește și: ”EXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia Năvodari - cel puțin 4 RĂNIȚI. A fost confirmat primul DECES - VIDEO”