MENIU

FOTO Grav accident rutier în centrul Clujului! Un şofer beat a rupt mai mulţi copaci şi s-a izbit de o casă

Accident Cluj

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca. Un tânăr beat a pierdut controlul maşinii şi a rupt mai mulţi copaci de pe marginea drumului. Ulterior, maşina s-a oprit într-o casă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În cauză a fost întocmit dosar penal, relatează realitateadecluj.net. 

„La data de 5 noiembrie, în jurul orei 01:50, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au efectuat verificări în urma producerii unui eveniment rutier, pe strada Moților, din municipiu.

A fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comună Ciucea, care, în timpul deplasării cu un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers.

Părăsind partea carosabilă, autoturismul a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se în zidul unui imobil.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a indicat o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj.

Mai multe articole despre:
cluj accident cluj sofer beat sofer baut copaci rupti