MENIU

FOTO | Fosta soție a lui Johnny Depp face acuzații grave. Amber Heard a izbucnit în lacrimi la proces

Amber Heard, în lacrimi la proces / Foto: Profi Media

Fosta soție a lui Johnny Depp a izbucnit în lacrimi atunci când a depus mărturie la procesul de defăimare. Amber Heard a declarat judecătorului că actorul a agresat-o sexual imediat după ce s-au căsătorit. Aceasta a dezvăluit că Depp a băut mult, era nervos, iar în acest context a izbit-o de frigider și a apucat-o de gât. Starul neagă, insa, toate acuzațiile și spune că, de fapt, el a fost cel agresat. 

Actrița din filmul „Aquaman” a povestit în lacrimi, în sala de judecată, un episod tulburător. Amber Heard a mărturisit cum soțul ei a agresat-o sexual chiar în noaptea nunții.

„A luat telefonul… și urla, din toți plămânii: te urăsc, te urăsc, mi-ai ruinat viața. În timp ce urla, a luat telefonul și a început să lovească cu el de perete, perete de care mă sprijinise cu forța. Dintr-o dată, eu am devenit acel telefon”, a povestit Amber Heard.

Și asta nu a fost tot. Actrița susține că Johnny Depp a continuat să aibă un comportament violent.

„La un moment dat, a dus o sticlă spartă lângă fața mea, lângă maxilar, și a spus că îmi va ciopârți fața. M-a luat de gât și s-a pus deasupra mea. M-am uitat în ochii lui și nu mai era el dintr-o dată, nu era el, vedea negru. Nu am fost așa de speriată în viața mea. Și dintr-o dată am simțit o presiune... o presiun”, a mai mărturisit Amber Heard

În replică faimosul actor susține că de fapt el a fost cel agresat, iar fost lui soție joacă acum rolul de victimă.

„Da, acesta sigur sunt eu, după ce am primit pumni în față de la doamna Heard”, a spus Johnny Depp.

Actorul a dat-o în judecată pe Amber Heard în 2016 pentru calomnie, după ce aceasta l-a acuzat, în timpul procesului de divorț, de violență domestică. Depp a depus prima mărturie în fața judecătorilor pe 19 aprilie. 

Mai multe articole despre:
Johnny Depp divort Amber Heard proces divort