MENIU

FOTO Familie de români, implicată într-un accident CUMPLIT, în Italia. Fetița de 12 ani se zbate între viață și moarte

Accident Italia / Captură foto Torino Today
Accident Italia / Captură foto Torino Today

O familie de români a fost implicată, marți seara, într-un teribil accident petrecut în provincia Torino, din Italia. Bilanțul tragediei este unul crunt, și asta deoarece vorbim despre un mort și trei răniți, dintre care un copil de 12 ani transportat în stare foarte gravă cu elicopterul la spital. 

Din primele informații, evenimentul s-a petrecut după ce mașina vinovată de producerea accidentului a intrat pe contrasnes, izbind în plina automobilul în care se afla familia de români. În urma impactului, mașina vinovată de producerea accidentului s-a prăbușit peste balustrada de pe marginea drumului, relatează Știri Diaspora. 

Fetița a fost transportată la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii încearcă să-i salveze viața. Tatăl  în vârstă de 48 de ani se află și el tot în spital, însă cu răni minore. Mama în vârstă de 46 de ani care se afla la volan în momentul producerii accidentului nu a fost rănită.

La fața locului, pe lângă paramedici, au intervenit și pompierii din Caselle Torinese și Torino Stura, precum și elicopterul comandamentului provincial.

Carabinierii investighează cauzele producerii accidentului. Drumul pe care s-a produs tragedia se află deja în centrul unor controverse, din cauza numeroaselor accidente fatale. Acesta a rămas închis pentru o perioadă îndelungată.