MENIU

FOTO | Ciocnire BRUTALĂ între două șoferițe din Satu-Mare pe DN1 H. Femeile au rămas încarcerate în urma coliziunii

Accident FOTO: ISU Satu Mare

Două autoturisme au fost implicate au fost implicate miercuri seara într-un accident rutier petrecut pe DN 1H, în localitatea Borla, în urma căruia două femei, ambele din Satu Mare, au rămas încarcerate și au suferit leziuni, fiind transportate la spital. 

In acestă seară, pe Drumul Național 1H, la ieșirea din localitatea Borla, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane, după ce au rămas încarcerate în urma coliziunii a două autoturisme.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 60 de ani din Satu Mare  a intrat în coliziune cu un autovehicul condus, din sens opus, de o femeie de 28 de ani din municipiul Carei.

FOTO: ISU Satu Mare

În urma evenimentului, cele două conducătoare auto au suferit leziuni și au fost transportate la o unitate medicală pentru investigații.

Niciuna dintre persoanele implicate nu consumase alcool, a precizat pentru Realitatea de Sălaj, Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

FOTO: ISU Satu Mare

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Sărmășag și Detașamentul Zalău.