MENIU

FOTO | Accident teribil în Buzău. Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un camion

Sursa foto: ISU Buzău

Un accident rutier cumplit a avut loc, miercuri seara, în localitatea Merei, județul Buzău. Un bărbat și o femeie, soț și soție, au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un camion, potrivit realitateadebuzau.net.

Potrivit ISU Buzău, în accident au fost implicate un camion și un autoturism. Echipajele de intervenție au găsit la fața locului două victime încarcerate în interiorul mașinii. Acestea au fost extrase de pompieri.

Una dintre victime, o femeie, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cea de-a doua victimă, un bărbat, era în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, fără succes însă, fiind declarat decesul.

„La fața locului a fost constatată prezența a două victime încarcerate aflate în interiorul autoturismului, ce au fost extrase de către pompieri, una dintre acestea de sex feminin, în vârstă de 48 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cea de-a doua de sex masculin, aflată în stop cardio-respirator, asupra căreia au fost efectuate manevre de resuscitare, din păcate fiind declarată decedată ulterior”, au transmis reprezentanții ISU Buzău. 

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Mai multe articole despre:
accident buzau victime camion