MENIU

FOTO | Accident ÎNGROZITOR în Brăila: 2 tineri au murit după ce un TIR a intrat pe contrasens

Accident grav în Brăila. Sursa foto: Facebook Info Trafic 24
Accident grav în Brăila. Sursa foto: Facebook Info Trafic 24

Un cumplit accident rutier a avut loc marți, în județul Brăila. În urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism, două persoane au decedat.

Accidentul rutier a avut loc între un TIR și o mașină, pe DE 584 între loc. Însurăței si Bărăganu.

Una dintre persoane a fost găsită decedată de către salvatorii care au intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Pentru a doua victimă s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul și în cazul acesteia.

În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat în părții carosabile, iar șoferul a suferit fractură de membru superior și a necesitat îngrijre medicală.

”Marți, în jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 584 ar fi avut loc un accident rutier.

Polițistii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat in vârstă de 51 de ani,din Galați, în timp ce conducea un tir, pe DE 584, între localitatea Bărăganul si Însurăței, din direcția Slobozia către Brăila, ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde ar fi lovit frontal un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Belarus. 

În urma impactului, atât șoferul autoturismului cât și pasagerul acestuia, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Belarus, au decedat. 

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, potrivit  IPJ Brăila.