MENIU

FOTO Accident în Ialomița, produs de un șofer inconștient. A urcat beat la volan și a lovit un microbuz: 9 victime

foto: realitateadeialomita.net
foto: realitateadeialomita.net
foto: realitateadeialomita.net

Nouă persoane au fost rănite, dintre care două mai grav, într-un accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe DN2, în zona localității Urziceni, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Accidentul a fost provocat de un bărbat care consumase alcool. 

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița.

Din primele informații reiese că șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz în care se aflau șapte persoane, condus de un bărbat de 34 de ani. Bărbatul care a provocat accidentul și un pasager din microbuz au fost răniți mai grav. 

În urma testării șoferul autoturismului, etilolotestul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul  șoferului microbuzului, rezultatul a fost negativ.

Celor nouă persoane aflate în mașinile implicate în accident le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței, refuzând transportul la spital, transmite realitateadeialomita.net

Mai multe articole despre:
accident ialomita microbuz urziceni