MENIU

FOTO Accident GRAV în Târnăveni, jud. Mureș: 4 victime după ciocnirea VIOLENTĂ între două mașini și circulație BLOCATĂ

Accident GRAV în Târnăveni, jud. Mureș: 4 victime după ciocnirea VIOLENTĂ între două mașini și circulație BLOCATĂ

Accident violent vineri seară în Târnăveni, județul Mureș! Doi bărbați au fost răniți, unul dintre ei a ajuns la spital după ciocnirea puternică a celro două mașini pe care le conduceau. Circulația pe ambele sensuri de mers a fost blocată.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiul Târnăveni au intervenit vineri seara la un accident rutier, petrecut în municipiul Târnăveni. Două persoane au fost rănite, una fiind transportată la spital.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 20, respectiv 68 de ani, ambii din Târnăveni.

„Au fost implicate două autoturisme, sunt trei persoane de cod verde și o victimă de cod galben, aceasta fiind preluată de ambulanța SMURD. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, cel de 68 de ani, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, celuilalt fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la unitatea spitalicească”, potrivit poliției.

Mai multe detalii despre ce au descoperit polițiștii și ce sancțiuni au stabilit pentru cei doi șoferi pe realitateademures.net.