MENIU

FOTO Accident grav în județul Dâmbovița, cinci răniți au ajuns la spital

Accident în județul Dâmbovița (sursă: ISU Dâmbovița)
Accident în județul Dâmbovița (sursă: ISU Dâmbovița)
Accident în județul Dâmbovița (sursă: ISU Dâmbovița)

Accident grav produs miercuri dimineaţă, pe DN 71, în județul Dâmboviţa. Cinci oameni au ajuns la spital după o ciocnire în lanț în care au fost implicate un microbuz șl două autoturisme. Cel mai probabil, cauza accidentului a fost vizibilitatea redusă, din cauza ceții. 

"În această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz, a anunțat ISU Dâmbovița.
 
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție și două echipaje de ambulanță SMURD.  
 
Salvatorii au acționat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ.
 
După acordarea asistenței medicale de urgență, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanțele la spital, la UPU Târgoviște.
Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale.
 
Pompierii au asigurat la locul accidentului și măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile importante de carburant și ulei pe carosabil. Până la inlăturarea vehiculelor și efectuarea măsurătorilor, traficul de pe DN71 a fost restricționat.