MENIU

FOTO | Accident cumplit, în Bistrița-Năsăud. 5 victime, dintre care 3 minori, în urma unui impact violent

Sursa foto: Realitatea de Bistrița-Năsăud

Un accident rutier cumplit a avut loc, luni seară, în județul Bistrița-Năsăud. Cinci persoane, dintre care trei minori de 16, 10, respectiv un bebeluș de 7 luni, au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat, potrivit realitateadebistrita.net.

Incidentul violent s-a produs pe DJ 172G, în Orheiu Bistriței. La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Bistrița și un echipaj SAJ. 

În urma impactului au rezultatt cinci victime: doi adulti și trei minori în vârstă de 16 ani, 10 ani, respectiv 7 luni. 

,,Echipajele medicale au transportat la spital cei trei minori, cel în vârstă de 10 ani prezenta traumatism thoracic, iar ceilalți doi în vârstă de 16 ani, respectiv 7 luni prezentau excoriații și traumatisme. O femeie în vârstă de 32 de ani, excoriații", a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

,,Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil. În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud. 

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.