MENIU

Fostul șef Unifarm, în fața polițiștilor

Fostul șef Unifarm, în fața polițiștilor

Adrian Ionel, din nou in fața polițiștilor. Îl obligă măsura controlului judiciar decis de DNA, după ce fostul șef Unifarm a fost acuzat că a luat mită ca să atribuie cu dedicație un contract de achiziție de măști și combinezoane, informează Realitatea PLUS. 

Fostul sef Unifarm s-a prezentat la IPJ Ilfov pentru a semna procedura controlului judiciar. El, de altfel, trebuie sa se prtezinte de doua ori pe saptamana in fata politistilor dupa ce a fost plasat sub aceasta masura preventiva de catre procurorii anticoruptie. 

La sosirea la IPJ Ilfov, Adrian Ionel nu a dorit sa declare nimic asa cum, de altfel, ne-a si obisnuit. A spus ca a declarat tot ce avea de spus printr-un comunicat de presa transmis anterior.

Cert este ca astazi a stat mai putin de cateva minunte la sediul IPJ Ilfov, in fata politistilor. El este acuzat de procurorii anticoruptie ca a vrut sa acorde cu dedicatie un contract de zeci de mii de combinezoane si milioane de masti de protectie in contextul pandemiei de coronavirus si ca ar fi pretins pentru acest contract nu mai putin de 760 de mii de euro. Banii nu i-a primit, iar ca atare a anulat contractul. 

In prezent, Adrian Ionel se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Mai multe articole despre:
adrain ionel unifarm control judiciar