MENIU

Fostul şef ANAF, Gelu Diaconu: Teroare în Finanţe! Dragu şi Biriş ameninţă angajaţii!

Fostul șef de la ANAF, Gelu Diaconu, a postat pe site-ul său mai multe informaţii despre care susţine că ar fi dezvăluiri din interiorul instituției. Acesta s-a decis să spună tot, dar îi atacă extrem de dur și pe oamenii din guvernul lui Dacian Cioloș.

Oamenii lui Cioloş au ajuns la ameninţări, teroare şi anchete comuniste în ministere, doar ca să nu se afle de eşecul de la colectările ANAF. Este o dezvăluire făcută de fostul şef de la ANAF Gelu Diaconu. Pe lângă asta, surse guvernamentale spun că premierul negociază pe ascuns împrumuturi externe, pentru că a ajuns chiar în situaţia în care nu mai sunt bani deloc la buget.

Gelu Diaconu a scris că ministrul Anca Paliu Dragu și secretarul de stat Gabriel Biriș anchetează și amenință angajații de la Finanţe pentru că aceștia nu vor să ascundă cifrele lunare ale colectării.

"Este absolut incredibil! Teroare în Finanțe! În 2016, la 26 de ani de la împușcarea lui Ceaușescu, un ministru (Anca Dragu) și un secretar de stat (Gabriel Biriș) anchetează și amenință angajații pentru că aceștia nu vor să ascundă cifrele lunare ale colectării! Acum câteva zile, tandemul toxic Dragu-Biriș a convocat o ședință la care au participat președintele ANAF, Dragoș Doroș, vicepresedintele Dudaș, șeful Direcției de Integritate, câteva „pierde-vară" de la cabinetul ministresei, alți șefi din direcțiile de specialitate, în cadrul căreia o parte dintre angajații ANAF au fost amenințați cu anchete, mutări temporare și eliberări din funcție. Motivul? Gelu Ștefan Diaconu are acces și publică pe blog și Facebook, cifrele lunare ale colectării, cifre pe care ei le ascund presei și românilor de când au fost numiți în funcție", a scris Diaconu.