MENIU

Fostul președinte al Poloniei cere reducerea populației Rusiei și îndeamnă Occidentul să-l dea jos pe Putin din funcție și să elibereze Ucraina

Vladimir Putin

Fostul președinte al Poloniei șochează opinia publică cu o declarație radicală prin care susține că populația Rusiei ar trebui redusă la sub 50 de milioane. Acest lucru ar urma să fie făcut prin eliberarea teritoriilor anexate de-a lungul timpului de ruși.

Cel mai important lider al mișcării anticomuniste din estul Europei transmite un mesaj tranșant aliaților. Fostul președinte al Poloniei, Lech Walesa, cere dezmembrarea Rusiei în 60 de state. El a mai sugerat într-un interviu că populația rusă ar trebui redusă la mai puțin de 50 de milioane de locuitori. 

Walesa este de părere că securitatea globală ar putea fi asigurată printr-o revoltă a popoarelor anexate de către Rusia. El a îndemnat Occidentul chiar să meargă mai departe de eliberarea Ucrainei și să forțeze o schimbare a sistemului politic de la Moscova. Fostul președinte polonez a venit cu un scenariu șocant și a spus că există 60 de popoare anexate care ar putea să se revolte și să dezmembreze Federația Rusă. 

Mai multe articole despre:
razboi in ucraina