MENIU

Fostul patron al CFR Cluj s-a cuplat cu o bombă sexy. Cum arată noua cucerire a milionarului de lângă Viktor Orban, mai tânără cu 24 de ani decât el

Fostul patron al CFR Cluj s-a cuplat cu o bombă sexy

Milionarul Arpad Paszkany s-a cuplat cu o bombă sexy, care a participat la un show TV despre infidelitatea în viața de cuplu.

Fostul patron al echipei de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în 2016.

Povestea de iubire a milionarului clujean Paszkany Arpad cu Anne, femeia mai tanara cu 20 de ani cu care s-a insurat in 2016, a ajuns la final. In decembrie 2023, intr-o totala discretie, Paszkany s-a separat amiabil de Anne, asta insemnand si ca financiar lucrurile s-au stabilit in aceeasi maniera.

La cei 52 de ani, Paszkany se afla la a doua casnicie incheiata, avand patru copii: doi cu prima sotie, Kinga, mutata la Budapesta, si doi cu Anne, care se va intoarce in Romania.

După ce a trecut prin divorț, miliardarul a decis să își refacă viața sentimentală alături de Antonela Petruț (28 de ani). Recent, femeia a postat o fotografie în social media alături de iubitul ei, transmițând totodată și un mesaj concludent: „Iubirea mea”, au fost cuvintele scrise de focoasa șatenă în dreptul imaginii cu iubitul ei. 

Locul din România unde a nins în mijlocul lui aprilie. Stratul gros de zăpadă a acoperit florile răsărite

Antonela Pătruț are 28 de ani și este cu 24 de ani mai tânără decât milionarul care s-a mutat la Budapesta și a renunțat la cetățenia română. 

Arpad Paszkany s-a aflat la conducerea clubului de fotbal CFR Cluj până în anul 2014. Astfel, perioada în care clubul de fotbal a fost patronat de Arpad căpătase o mare amploare, necesitând multe sacrificii financiare. Totuși, Arpad a decis să renunțe la conducerea CFR Cluj în anul 2014, când era deja în insolvență.