MENIU

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, arestat pentru 30 de zile în dosarul Black Cube

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost arestat, miercuri seară, pentru 30 de zile în dosarul Black Cube, privind spionarea comunicaţiilor şi hărţuirea familiei şi a unor apropiaţi ai procurorului-şef al DNA, Codruţa Kovesi. Decizia luată de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă.

UPDATE 20.55 - „În cauză, există suspiciunea rezonabilă că pentru realizarea unui scop infracţional precis, prin intermediul unei persoane, inculpatul Dragomir Daniel a intrat în legătură cu un suspect în cauză, reprezentant al companiei israeliene cu numele de marcă «BlackCube», căruia i-a împărtăşit strategia sa şi scopul urmărit, respectiv denigrarea unor persoane pe care le considera responsabile pentru trimiterea sa în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie”, arată DIICOT.

Dragomir ar fi avut, în 1 februarie şi 16 martie, întâlniri în Bucureşti cu suspectul D. Z., împrejurări în care cei doi au discutat atât de contextul şi necesitatea operaţiunii, scopul şi presupusele persoane care stau în spatele operaţiunii şi care sunt interesate de reuşita acesteia, cât şi de natura şi toate condiţiile concrete ale operaţiunilor investigative, informative şi intruzive, inclusiv căutarea şi obţinerea corespondenţei electronice ale ţintelor, negocierea şi stabilirea bugetului, plata operaţiunii şi comisionul de succes, precum şi modalitatea de diseminare în media internaţională a eventualului rezultat, pentru asigurarea cât mai promptă a obiectivului stabilit.

Acesta a postat textul cu doar o săptămână înainte să fie reținut de DIICOT.

Reacția lui a venit după ce DNA a anunțat că Victor Ponta este urmărit penal în dosarul “Ponta – Ghiță - Blair”.

“Adică ce spuneam aseară...

Erdoganizarea României se întâmplă sub ochii noștri...

Asta este țara pe care dorim să o lăsăm copiilor noștri?

O țară de oameni care nu au voie să plece ‘în străinătate’? Care nu au voie să vorbească între ei? O țară în care și copiilor le este frică să vorbească la telefon? O țară în care libera exprimare și posibilitatea de a pune la îndoială marii conducători este ciuntită?

Al câtelea pas împotriva democrației vedem? DNA ne spune negru pe alb ce și cum să alegem...

Dar Laura Codruța Kovesi așa a fost aleasă?

O țară în care o mână de neica nimeni, incompetenți și infatuați, nealeși de nimeni și numiți în funcții, re-re-renumiți în funcții, copii ai reminiscențelor comunistoide, cele mai urâte portrete ale securismului fac legea?

‘Ceaușescu n-a murit... Ceaușescu e în ei’.

Cât de bine a înțeles Ada Milea totul...”, a scris Daniel Dragomir pe Facebook, în data de 7 septembrie.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE DE ULTIMA ORA AICI!!!

 

Mai multe articole despre:
DNA DIICOT Daniel Dragomir