MENIU

Fostul ministru Ioan Oltean acuză că ancheta DNA care l-a vizat a dus la moartea soției: Nu e ușor să îți vezi soțul zilnic pe toate posturile de televiziune știind că e nevinovat

Fostul ministru Ioan Oltean acuză că ancheta DNA care l-a vizat a dus la moartea soției

Acuzații șocante sunt aduse în vechiul binom SRI-DNA. Fostul ministru Ioan Oltean a declarat în direct la Realitatea Plus că ancheta DNA care l-a vizat pe nedrept a dus la moartea soției sale. 

În perioada anilor 2013-2016, când epoca de glorie în ceea ce  privește arestarea unor oameni,mulți dintre ei nevinovați, am fost și eu parte a acestui epilog desfășurat de Direcția Națională Anticorupție care a durat 7 ani până când toate cele patru dosare care mi-au fost improvizate, construite de către Direcția Națională Anticorupție au fost clasate cu prevederea că faptele nu au existat. 

Soția mea s-a îmbolnăvit pe parcursul anilor în care eu făceam drumurile de la Bistrița la DNA, când făceam obiectul multor emisiuni pe toate posturile naționale și locale, stresul nu era ușor de suportat, nu e ușor să îți vezi soțul zilnic pe toate posturile de televiziune știind că e nevinovat. Nenorocirea e că în această perioadă soția mea a și murit fără să apuce momentul în care să constate că soțul ei a fost nevinovat”, a spus Ioan Oltean la Realitatea Plus.

Câți bani au făcut generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă prin firmele de consultanță pe care le dețin