MENIU

Fostul șef SRI Tulcea, uns guvernator al Deltei Dunării

<p>Catalin Tibuleac preia sefia&nbsp;ARBDD</p>
<p>Catalin Tibuleac preia sefia&nbsp;ARBDD</p>
<p>Catalin Tibuleac preia sefia&nbsp;ARBDD</p>

Miercuri de la ora 12.00, la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, a fost oficiată numirea în funcţie a noului guvernator numit de Viorica Dăncilă, Cătălin Țibuleac.

Cătălin Țibuleac a fost numit pe funcţie prin Decizia nr. 123 a Primului Ministru, încă din data de 14 iunie: " Începând cu data intrării în vigoare a prezenţei decizii, Cătălin Țibuleac se numeşte în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al ARBDD" – semnat prim ministru Viorica Dăncilă.

La adunare a participat şi fostul guvernator Mălin Mușetescu, alături de prefectul Lucian Furdui, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mita Mergeani şi directori ai instituţiilor publice care au în sfera de activităţi lucru în cadrul RBDD, scrie Realitatea de Tulcea.

Uniunea Salvaţi România (USR) a transmis luni un comunicat de presă în care anunță că "dezaprobă în mod ferm numirea, pe criterii exclusiv politice, în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării" a domnului Cătălin Ţibuleac".

"PSD şi premierul Viorica Dăncilă dovedesc astfel, încă o dată, că nu au înţeles mesajul transmis de români, la urne, pe 26 mai şi continuă politica păguboasă de numire în funcţii cheie a unor oameni doar după criteriul apropierii de baronii PSD", se spune în mesajul USR.

Un nou scandal a explodat în curtea Guvernului. "Delta Dunării ajunge în mâinile baronilor PSD"

Potrivit formațiunii din Opoziție, Țibuleac este fost şef al Direcţiei Judeţene de Informaţii Tulcea, pe scurt SRI Tulcea și un apropiat al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu.

Mai multe articole despre:
Delta Dunării guvernator delta dunării