MENIU

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, găsită moartă în locuință

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe, a fost găsită decedată în locuința sau din Cluj-Napoca.

Camelia Veronica Tișe , fosta soție a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, în vârstă de 47 ani, a fost gasita decedata in locuinta situată în Cluj-Napoca, potrivit Realitatea Plus.

La fata locului, echipajul de ambulanță a constatat decesul victimei. 

Alin și Camelia Tișe, de profesie notar, au divorțat în 2018. Procesul a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care cei 2 și-au împărțit-o. 

Alin Tișe ar fi sugerat că soția sa nu trebuie luată în seamă, după ce aceasta a amenințat că se va duce la DNA și va divulga unele presupuse nereguli comise de președintele Consiliului Județean Cluj.


De altfel, s-a speculat că neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi apărut tot din cauza banilor și din cauza afacerilor imobiliare pe care le administrau împreună. Odată cu cererea de divorț, Camelia și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii estimată atunci la 15 milioane de euro. Nașul celor doi a fost chiar edilul Emil Boc. 

 

Mai multe articole despre:
fosta sotie tise moarta cj cluj ancheta