MENIU

Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, eliberată din arest preventiv

consiliera dancila

Danile Coța, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, împreună cu soțul ei, au scăpat de arestul preventiv. Cei doi rămân însă în arest la domiciliu. 

Daniela și Vasile Coța  au contestat decizia Tribunalului Sălaj, potrivit căreia au fost arestați preventiv 30 de zile, iar Curtea de Apel Cluj le-a dat câștig de cauză. Judecătorii i-au plasat pe cei doi în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, a anunțat sportulsalajean.ro.

În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau dacă există suspiciunea rezonabilă că au comis cu intenţie o nouă infracţiune, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, adaugă magistraţii Curţi de Apel.

Soţii Coţa, în calitate de reprezentanţi de fapt şi de drept ai Clubului Volei Municipal Zalău, în perioada 2017 - 2020, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, ar fi obţinut pe nedrept peste 1.200.000 de lei din bugetul local al Municipiului Zalău cu titlu de finanţări nerambursabile, prin prezentarea de documente false sau inexacte.

Mai multe articole despre:
consiliera dancila arest zalau salaj fals