MENIU

Fost şef din Primăria Capitalei, cercetat de DNA pentru că a propus restituirea ilegală a unui teren

<p>Marii latifundiari ai ţării</p>

Andrei Creci, fost şef de serviciu în Direcţia Juridică a Primăriei Capitalei este cercetat sub control judiciar de procurorii anticorupţie, după ce ar fi propus, în mod nelegal, restituirea unui teren, amplasat în Capitală, evaluat la peste 3,3 milioane de euro, potrivit DNA.

Alături de acesta, este cercetată sub control judiciar o altă fostă şefă de serviciu din aceeaşi direcţie, Catia-Valentina Fălan, suspectată că l-a favorizat pe Andrei Creci.

"În cursul anului 2004, inculpatul Creci Andrei-George şi-a încălcat atribuţiile de serviciu şi obligaţiile legale, care îi reveneau în virtutea funcţiei şi a rolului îndeplinit în cadrul comisiei interne de analiză a notificărilor formulate în baza Legii nr. 10/2001, prin faptul că a propus, în mod nelegal, la data de 19.11.2004, restituirea în natură a unui teren, amplasat în Capitală, aparţinând domeniului privat al Municipiului Bucureşti, în suprafaţă de 15.209,87 metri pătraţi, evaluat la suma de 3.303.301 euro şi măsuri reparatorii pentru restul suprafeţei până la 3,5 de hecatre", arată procurorii anticorupţie, în rechizitoriu, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
DNA Primăria Capitalei teren ilegal