MENIU

Formular reechilibrarea graficului de rambursare a creditului. Metoda de scădere a soldului

Formular reechilibrarea graficului de rambursare a creditului. Metoda de scădere a soldului

Românii FURAȚI cu DOBÂNDA VARIABILĂ și GRAFICUL DE RAMBURSARE. Aflați cum și ce aveți de făcut!

Reechilibrarea graficului de rambursare înseamnă ca dobânda să fie în procent rezonabil și nu 90% dobândă și 10% principal – Modificarea imputării plăților în graficul de rambursare poate să reducă soldul creditului și cu 40%.

Românii au fost atrași în această capcană numită , contract de credit, pe care l-au semnat și fără să știe cum arată de fapt PLANUL de rambursare, s-au aruncat într-un vortex de până la 30-40 de ani, durata de maturitate a contractului de credit.

Băncile au profitat și au aruncat tot riscul contractul în brațele împrumutatului, începând de la riscul valutar până la riscul contractual.

Băncile au lucrat împotriva clienților și acest lucru este de netăgăduit. Vedeți cum ați fost furați, fără măcar să știți!

Atenție – formularul de adaptare a graficului de rambursare se aplică oricărui tip de credit fie că este în Euro, Chf sau Lei.

Absolut toate contractele de credit semnate în 2006,2007,2008 și chiar și cele semnate în anii următori au această problemă – aceeași metodă de rambursare – plata ratelor descrescătoare.

Mai multe detalii pe indrumari-juridice.eu

Mai multe articole despre:
justiţie credite credit ipotecar