MENIU

Florin Piersic a fost operat și mutat la ATI. Următoarele ore sunt critice

Florin Piersic

Sunt ore decisive pentru maestrul Florin Piersic. Actorul rezistă în mod eroic după operația de îndepărtare a protezei de la genunchi. Medicii de la Spitalul Foișorul de Foc transmit că starea de sănătate a lui Florin Piersic începe să se îmbunătățească ușor, dar că acum evoluția depinde de sistemul său imunitar. 

 

Maestrul Florin Piersic a fost tratat în patru unități medicale în ultima lună. Doctorii de la Spitalul Foișor din Capitală au transmis că actorul este stabil, cooperant și se alimentează singur. Primele 72 ore după intervenție sunt însă critice.

In urma interventiei doctorii i-au inlocuit proteza de la genunchi pe care o avea din anul 2019 si au pus una provizorie cu o pompa ce elibereaza antibiotic pentru a trata infectia.

Practic, pentru a trata infecția severă extragerea protezei era singura soluția. Echipa multidisciplinară a fost formată din ortopezi, infecționiști, cardiologi și anesteziști.

Înainte de a fi transferat în Capitală, doctorii de la Institutul Inimii din Cluj i-au scos și stimulatorul cardiac implantat în urmă cu 15 ani.

Îndrăgitul actor s-ar putea întoarce la Spitalul Matei Balș. 

 

Mai multe articole despre:
Florin Piersic