MENIU

Florin Iordache aruncă buzduganul lui Dragnea pentru CEX: "Se va discuta despre sancţiuni"

Deputatul PSD Florin Iordache, apropiat al liderului Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Realitatea TV că se impune o discuție despre sancțiuni pentru cei care au criticat partidul în ultima perioadă.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că în şedinţa de luni a CExN trebuie să există „o discuţie şi o clarificare" legată de liderii care critică partidul, el precizând că „mai bine ne despărţim" de cei care nu respectă votul majorităţii.

Eu m-am săturat să discutăm la televizor de reacţiile unor colegi. Dvs vedeţi că opoziţia nu prea există şi noi le dăm subiecte de dezbatere", a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD).

Întrebat dacă la şedinţa de luni a CExN al PSD se va discuta despre sancţiuni, Iordache a răspuns: „Fără îndoială trebuie avut o discuţie şi o clarificare. Adică dacă avem dispute. E anormal ca o serie de colegi să iasă în spaţiul public, să critice, să nu fie de acord cu puncte de vedere ale Guvernului, ale partidului. Trebuie să stăm acolo să analizăm. E contraproductiv să criticăm la televizor şi să nu ne clarificăm în interior".

Social-democratul a adăugat că există riscul aplicării unor sancţiuni.

„Fără îndoială, da. Dacă hotărăsc ceva şi prin vot majoritatea există şi dacă într-o organizaţie de partid se decid printr-un vot al majorităţii anumite chestiuni, cei care nu se supun votului, atunci mai bine ne despărţim decât să continuăm scandalul”, a completat Iordache.

Mai multe articole despre:
CEX florin iordache cex psd