MENIU

Florin Cîțu: Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România, să câștigăm toate alegerile din 2024 - Ce spune premierul de Klaus Iohannis

Florin Cîțu: Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România - Ce spune premierul de Klaus Iohannis

Florin Cîțu, un nou discurs în cursa pentru președinția PNL, la alegerile interne din filiala PNL Dolj. 

„Eu sunt Florin Cîțu si sunt un oltean mândru de la Râmnicu Vâlcea”, și-a început discursul premierul și vicepreședintele PNL la Craiova, cu ocazia alegerilor interne din filiala Dolj. 

„Lupta noastră nu este cu colegii din PNL (...), ci cu PSD. E important să știm că după 25 septembrie suntem o echipă, când PNL intră într-o nouă etapă. Trebuie să avem curajul să ne uităm la experiențele din acești ani. Am avut și experiențe bune, victorii, dar și mai puțin bune. Cine nu are curaj să le vadă, să învețe din ele, nu poate merge mai departe. Asta înseamnă progresul, să vezi unde ai greșit, să te dai la o parte, să faci un pas în lateral. Asta înseamnă progres: să te uiți în viitor.

Și asta vreau de la PNL dupa 25 septembrie. Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România, să câștigăm toate tururile de alegeri din 2024 - primării, locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare. Deci tot! (...)

Trebuie să vrem cel puțin 8 ani la guvernare. Pentr că dacă nu vrem, nu vom avea. Trebuie să ne setăm aceste ținte. Dacă vrem să fim, să devenim campioni.

Această țintă nu este doar o marotă, o lozincă. Nu!

Astăzi avem șansa unică de a avea resurse ce vin până în 2028, pe care România nu le-a mai văzut in ultimii 30 de ani.

Sunt cei 76 de miliarde de euro din fonduri europene și PNRR, bani negociați de președintele Klaus Iohannis, fără de care azi nu am fi avut un Guvern și nici nu am fi fost la guvernare. Trebuie să recunoaștem că avem nevoie de acest parteneriat. (...)

Și mai sunt resursele de la buget, aproape 12-13 miliarde anual, pe care ii vom investi în economie”, le-a transmis Florin Cîțu, joi seară, celor din filiala PNL Dolj.

Mai multe articole despre:
florin citu alegeri pnl dolj guvern pnl