MENIU

Florin Cîțu, noi postări halucinante cu Superman: Chiar și eroii au zile proaste - De ce acuză PSD de „fake”

Florin Cîțu, noi postări halucinante pe Instagram cu Superman - De ce acuză PSD de „fake”

Premierul interimar SuperCîțu continuă să posteze mesaje împotriva PSD chiar și după ce a fost „revocat” de Parlament cu un scor uriaș cu numai o zi în urmă. Social-democrații sunt acuzați de fake chiar și pentru statueta cu Superman adusă în Casa Poporului, marți, înainte de votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu. 

Premierul Florin Cîțu acuză PSD de fake după ce face trimitere la lucrarea artistului german Marcus Wittmers - Superman ce se află în fața Muzeului Evreiesc din Berlin.

Cîțu a postat miercuri pe Instagram o fotografie de pe site-ul muzeului cu statuia lui Superman căzut în cap. Sculptura îi aparține artistului german Marcus Wittmers și a fost realizată în anul 2005. Artistul și-a intitulat opera: „Chiar și eroii au zile proaste”.

Lucrarea artistului german este similară celei de plastic aduse de social-democrați în holul Casei Poporului înainte de intrarea în plen pentru votarea moțiunii de cenzură. 

Miercuri, Cîțu a adăugat postării sale comentariul că „PSD rămâne doar un fake”.

 

PSD a adus statuia drept replică la postările lu iCîțu pe rețelele de socializare în care pare că se compară cu Superman.

SuperCîțu s-a prăbușit în Parlament - aterizare forțată, în cap! - FOTO

În urmă cu o lună, Cîțu posta un videoclip, tot  pe Instagram, intitulat "Tehnologia asta". Imaginile îl înfățișează pe Superman într-o acțiune de salvare, iar chipul eroului, editat, este de  fapt al lui Florin Cîțu.

Florin Cîțu se visează Superman. Aroganță la cel mai înalt nivel - VIDEO

 

Mai multe articole despre:
florin citu psd fake superman pnl