MENIU

Florin Cîțu: „Le spun colegilor din Guvern că nu vor primi bani la rectificare pentru a avea cheltuielile până la finalul anului acoperite, dacă nu fac reforme”

Florin Citu/foto: INQUAM

Premierul Florin Cîţu a afirmat că miniştrii care nu vor face reforme în companiile de stat cu pierderi nu vor primi bani la rectificarea bugetară pentru a avea cheltuielile acoperite până la finalul anului, având în vedere ţinta de deficit asumată la începutul acestui an. Declarația a fost consemnată la un post de radio.

Florin Cîțu: "Reforma companiilor de stat. În buget, eu am inclus bani pentru anumite companii cu pierderi, presupunând că vor face o reformă şi vor reduce chetuielile, suntem în luna iunie, în curând. (...) Nu s-a făcut aşa ceva. Eu le spun colegilor din Guvern că nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile până la finalul anului acoperite, dacă nu fac aceste reforme. E deja iunie, trebuie să vină cu aceste reforme, pentru că aceşti bani nu există, nu avem de unde să-i luăm, deficitul este acela pe care l-am spus la începutul anului."

Mai multe articole despre:
guvern guvern citu guvernare PNL