MENIU

Florin Cîțu, despre alegerile din PNL: „Se văd ca un festival al ridicolului”

Premierul României - Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu spune că, la unele partide, alegerile interne se văd „ca un festival al ridicolului”. Șeful Executivului a făcut declarația înaintea Congresului UDMR, acolo unde este prezent atât el, cât și președintele PNL Ludovic Orban. Liberalii își aleg săptămâna viitoare președintele partidui. 

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la congresul UDMR, că se aşteaptă să vadă un festival al democraţiei, precizând că la alte partide "s-a văzut doar festivalul ridicolului". Cîțu a făcut declarația în contextul în care PNL se pregătește pentru congres săptămâna viitoare iar USR se află deja în plină procedură de alegerea președintelui.

„În Parlamentul României sunt tot felul de discuţii, dezbateri, în acest moment avem un singur lucru cert în România în politică: o alianţă care a început între AUR şi USR, dar ştim că această alianţă AUR – USR încearcă să obţină voturile PSD pentru a da jos Guvernul, asta este ce avem cert în acest moment. Eu mă ocup de guvernare şi vedeţi că guvernăm bine, împreună cu partenerii de la UDMR, continuăm aceleaşi proiecte, am preluat portofoliile celor care au plecat de la guvernare, celor de la USR, şi proiectele merg mai departe, toate proiectele pe care le făcusem împreună cu cei de la USR merg mai departe pentru că sunt proiecte bune pentru România”, a declarat Florin Cîţu.

Întrebat ce așteptări are de la Congresul UDMR, Cîțu a spus: „Așteptări să fie un Congres... să fie un festival al democrației aici la UDMR, pentru că la alte partide s-a dus la festivalul ridicolului”. 

Mai multe articole despre:
florin citu congres udmr festival ridicol pnl