MENIU

Florin Cîțu critică PSD: Au dat jos un Guvern și nu vor să facă cvorum. Trebuie să vină să facă ceva!

Florin Cîțu critică PSD

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a criticat, miercuri seară, la Realitatea PLUS, decizia PSD de a boicota ședința votului de învestitură pentru Guvernul Orban 2.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu i-a criticat, miercuri seară, pe social-democrați pentru decizia de a nu participa, luni, la votul de învestitură pentru Guvernul Orban2.  Florin Cîțu consideră că PSD ”trebuie să vină să facă ceva”, dar și că fuge de responsabilitate.

”Au dat jos un Guvern și nu vor să facă cvorum. Trebuie să vină să facă ceva! Nu să dai jos un Guvern și apoi să spui că nu votezi. Fug de responsabilitate. Refuză să vină la muncă. Ei au ales data de 24. Fug de anticipate pentru că pierd niște bani”, a declarat Florin Cîțu la Realitatea PLUS, în emisiunea Legile Puterii.

Liderii PSD au votat în unanimitate în ședința CEx să boicoteze ședința de plen programată luni, în care ar fi trebuit să fie dat votul pentru respingerea Guvernului Orban 2.

Social democrații spun că așteaptă hotărârea judecătorilor CCR, care trebuie să se pronunțe luni pe sesizarea PSD conform căreia propunerea din nou a lui Ludovic Orban ar fi fost făcută neconstituțional.

În lipsa PSD este posibil ca în plenul reunit al Parlamentului să nu fie cvorum de ședință și astfel votul să fie blocat și amânat pentru o dată ulterioară. Astfel, va fi prelungit calendarul pentru anticipate.

Mai multe articole despre:
florin citu critica psd psd absenta vot orban