MENIU

Florin Cîțu: Comisia Europeană CONFIRMĂ - execuţia bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

<p>Florin C&icirc;țu</p>

Senatorul Florin Cîțu spune că pe Teodorovici îl paşte puşcăria. Comisia Europeană confirmă că execuţia bugetară pentru 2018 este măsluită

Florin Cîţu, de la PNL, spune că este nevoie urgentă de constituirea unei Comisii parlamentare care să ancheteze măsluirea execuţiei bugetare pe 2018.

"I-AM PRINS!

Comisia Europeană CONFIRMĂ - execuţia bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ!

În momentul în care Vâlcov şi Теодорович (Teodorovici n.r.) au anunţat deficitul bugetar cu o lună înainte am spus că execuţia pentru 2018 o să fie falsificată.

V-am spus atunci că am fost sunat din MFP şi mi s-a spus că urmează să măsluiască datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuţia bugetară pe anul 2018. PSD ALDE nici nu au vrut să audă.

Ei ştiu cel mai bine că merg direct la puşcărie. Exact ca în Grecia.

CE vine cu prima DOVADĂ că datele au fost "aranjate" în aşa fel încât deficitul, atât ESA cât şi CASH, să nu depăşească 3%.

Având în vedere aceste informaţii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuţiei bugetare pentru 2018. Aşa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat şi le-au pierdut aşa pot să facă şi pentru execuţia bugetară dacă nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informaţii rămân. Ştii foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în puşcărie.

Acelaşi lucru trebuie să-l ştie şi angajaţii din MFP care au ajutat la măsluirea execuţiei bugetare. TOŢI sunt VINOVAŢI şi vor plăti", scrie Cîţu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null