MENIU

Florin Cîțu: „Avem două coaliții care se întrec să dea jos guvernul și care vor să arunce țara în aer”

Premierul Cîțu, reacție la decizia CCR. Foto/Inquam

Premierul Cîțu spune că este nevoie de motivarea decizei CCR pe moțiunea AUR USRPLUS, iar după aceea PNL va lua o decizie.

Trebuie să așteptăm motivarea deciziei CCR, este nevoie de o lămurire. Pentru a închide situația, trebuie să meargă la vot și să fie respinsă, dacă mă întrebați pe mine. Vom contesta din nou la CCR. Așteptăm motivarea pentru prima moțiune. Doar motivarea reprezintă legea, minuta e doar un comunicat.

Azi este o competiție a celor care vor să arunce țara în aer. Avem două coaliții care se întrec să dea jos guvernul. Trebuie să vedem cum merg moțiunile la vot. Azi, noi ne ocupăm de guvernare. Avem o listă de noi propuneri, lunea viitoare îi vedeți. PNL va aduce premierul. În BPN se va hotărî lista noilor miniștri. 

PNL rămâne la guvernare până la 2024. Președintele PNL e propunerea de premier.

N-am primit dimineață demisia domnului Oros. 

Dacă va exista un val 4 este vina celor care nu se vaccinează. 99,8% dintre cei infectați sunt nevaccinați. Aștept de la toată lumea să se vaccineze, avem un președinte de partid care susține că nu vrea să se vaccineze. 

Demisia este un act unilateral, nu pot depune eu demisia altcuiva. Eu mă aștept ca președintele Senatului și al Camerei Deputaților să plece. 

Vom avea o echipă de negociere pentru o nouă alianță...com negocia cu ceilalți.