MENIU

Florin Cîțu a mărturisit de ce a postat filmulețul cu Superman: „Mi s-a părut funny. Când e ceva distractiv, pun și râd de mine” 

Florin Cîțu - Superman

Florin Cîțu a explicat de ce a pus filmulețul cu Superman pe contul său de socializare. 

Întrebat daca se considera Superman, joi seară, Cîțu a negat râzând., la o săptămână de când a postat clipul în care îl întruchipează pe Superman.  

„Este un mod de a comunica altfel, nu e o tragedie. Lipsa simțului umorului mi se pare o problemă, sa fii incleștat mi se pare trist”, a declarat premierul joi seară la televiziunea națională.

Florin Cîțu a explicat că nu el a făcut el fimulețul cu Superman.

Florin Cîțu se visează Superman. Aroganță la cel mai înalt nivel - VIDEO

„Eu le primesc de la oameni, circulă, și când mi se pare ceva funny... Asta e, am simțul umorului. Mi se pare bizar să nu mai existe simțul umorului în România. Când mi se pare ceva distractiv, le pun și râd de mine. 

De ce mi s-a părut acela distractiv? Era așa de bine făcut. Tehnologia astăzi. Era o parodie, clar. Dar era foarte bine făcut. De aceea l-am pus. Am primit si cu Gladiator, sunt multe, o mulțime...”, a mai declarat premierul.

Florin Cîțu a spus că „nu e prima oară când fac acest lucru. Am mai pus și prin iarnă. Era o poză cu mine și Bernie Sanders, socialistul american. Eram pe Lună”.

Acesta susține că este „foarte diferit fata de ceilalti, pentru că este foarte sincer”.

„Eu sunt poate diferit de ceilalti, pentu că sunt foarte sincer. Este un cont personal, un cont de Instagram, mie mi s-a parut funny si am pus-o acolo”, a adăugat Cîțu.

Premierul spune că se aștepta să fie atacat de social-democrați în urma postării filmului cu Superman: „Mă așteptam de la PSD să mă atace, pentru că ei au făcut o groază de filmulețe, unele din ele distractive, chiar dacă mă atacau”.

Nu a ezitat însă să-l atace pe contracandiatul său în cursa pentru șefia PNL: „Mă așteptam și la AUR si USR. Reacția lui Orban mi s-a părut bizară, dar înțeleg că este în tabăra USR și este cu ei”.

Mai multe articole despre:
florin citu superman pnl