MENIU

Florin Chilian, plângere împotriva medicului Ioan Lascăr, de la ”Arși”. Ce acuzații îi aduce

Artistul Florin Chilian a făcut plângere la DNA împotriva profesorului Ioan Lascăr, şeful secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca. Motivul îl reprezintă secţia specială de arşi, care a costat nouă milioane de euro şi care nu este funcţională.

Artistul Florin Chilian a explicat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, ce acuzaţii îi aduce medicului Ioan Lascăr în plângerea formulată la DNA.

”Cele 9 milioane de euro pompati in aceasta sectie...Este vorba de un orgoliu criminal, nu de unul prostesc aici”, a declarat Florin Chilian, la emisiunea ”Deschide Lumea”, de la Realitatea TV.

Iar pentru acest lucru, mai spune artistul, vinovat e doar managerul Secţiei de Chirurgie Plastică de la Floreasca.

”Dânsul a facut caietul de sarcini in vederea utilarii acestei unitati de elita. Asta urmareste sa afle DNA, dar alaturi de un partener de afaceri din privat cu care are policlinica unde opereaza in privat... problema e ca in calitate de sef al clinicii si om care a facut caietul de sarcini trebuia sa trimita si medici la specializare care se cheama medicina hiperbara”, a mai spus Chilian.

Iar Florin Chilian l-a mai acuzat de încă un lucru pe profesorul Ioan Lascăr.

”A si mintit. A iesit si a spus ca nu functioneaza filtrele de aer. A doua zi a rectificat, alaturi de Banicioiu, si a spus ca functioneaza filtrele, dar problema e ca am dat concurs sa se ocupe posturile si nu s-au prezentat medici la concurs”, a adăugat Florin Chilian.

Profesorul Ioan Lascăr a fost invitat să dea o replică în direct. Cu atât mai mult cu cât acesta, alături de Colegiul Medicilor din Capitală, a formulat o serie de plângeri la CNA împotriva postului Realitatea TV.

Moderatoarea emisiunii ,,Deschide lumea" a prezentat şi ce scrie în plângerile de la CNA.

”Am o plangere in care ziceti asa: limbajul, mimica si gestica folosite de moderator.... sau: dl Octavian Hoandra a adresat cuvinte injurioase si a calomniat la adresa medicilor. Apoi ca Hoandra nu a acordat drept la replica presedintelui Colegiului Medicilor din Romania. Va rog raspundeti la telefon si vorbiti. Cine nu va acordă? Nici nu ati cerut... E o alta reclamatie care zice: 'Subscriu la plangerea de mai sus formulata deja de Colegiul Medicilor din Romania al carui membru sunt si eu'... sau 'Ma aliez plangerii CMB' ", a explicat Lavinia Șandru. Iar într-o altă plângere scria că respectiva emisiune şi-ar fi depăşit atribuţiile.