MENIU

Florile pentru prosperitate și noroc pe care trebuie să le ai primăvara în casă sau grădină

Zambilele sunt adesea asociate cu simboluri pozitive precum norocul, prosperitatea și iubirea. Foto/Profimedia

Fie că le ții în vaza în interiorul locuinței sau le plantezi în ghivece sau în grădina, aceste flori vor atrage norocul în viață ta.

Este sezonul în care natură revine la viață și tu te poți bucura de energia bună a plantelor.

Zambile

Zambilele sunt adesea asociate cu simboluri pozitive precum norocul, prosperitatea și iubirea. Așezându-le în casă sau în grădina, poți aduce aceste energii pozitive în viață ta și a celor din jurul tău.

Emană un parfum dulce și îmbietor, care poate îmbunătăți atmosfera în casă sau în grădina. Mirosul lor relaxant și reconfortant te va invită la câteva clipe de relaxare. Folosește zambilele în ritualul tău de meditație. Înconjoară-te cu aceste flori în timp ce asculți afirmații pozitive și asocierea cu parfumul lor te va ajută să te conectezi mai ușor la energiile naturii.

Atenție: dacă ai animale de companie, e posibil că unele flori să fie toxice pentru ele. Documentează-te înainte de a le aduce în casă.

Narcisele de primăvară

În unele culturi, narcisele sunt considerate simboluri ale norocului. Se crede că prezența lor în casă sau în grădina poate atrage bunăstare și succes.

Datorită frumuseții lor simple și a petalelor lor albe sau galbene, sunt uneori asociate cu puritatea și inocența.

Narcisele sunt adesea asociate cu reînnoirea, renașterea și începutul unor noi etape în viață. Ele simbolizează începutul unui nou ciclu și posibilitatea de a experimenta transformări pozitive.

Frezii

Culorile luminoase și variate ale freziei ar putea fi interpretate că simboluri ale optimismului și începutului, aducând astfel noroc celor care le cultivă sau le admira.

Freziile de primăvară au un parfum unic, dulce, care te îmbie la visare. Această plantă fragilă îți va transmite mesajul de a avea curajul să dai tot ce este mai bun din ține în fiecare clipă a vieții.

Aceste trei flori sunt ușor de plantat, folosind bulbi, la o adâncime de aproximativ 10-15 cm în sol. Dacă le îngrijești corespunzător, te poți bucură toate primăvară de aromă lor și pot rezistă chiar și anul viitor, când vor înflori din nou.

Pe lângă simbolistica fiecărei flori, interacțiunea cu natură și îngrijirea plantelor poate avea un efect terapeutic asupra stării tale de spirit și a stresului. Așadar, poți să consideri acest moment de relaxare unul în care te încarci cu energie și meditezi pentru a atrage în viață ta toate lucrurile bune la care visezi.

SURSA