MENIU

Florian Coldea, viață de lux și costume care costă cât un apartament. Șeful Statului Paralel nu este paralel cu moda

Dezmățul din bani publici al generalul Coldea se vede cu ochiul liber. Fostul șef SRI are o garderobă scumpă cât un apartament. Generalul a fost surprins de mai multe ori purtând costume de mii de euro, cumpărate direct de la designeri de lux. Asta în condițiile în care salariul de la servicii nu i-ar fi permis un astfel de dezmăț. 

Costumele generalului Coldea au intrat în atenția jurnaliștilor încă din anul 2017. Presa scria că șeful SRI purta haine din colecții celebre. Unul dintre costumele sale a fost recunoscut ca fiind parte din colecția Louis Vuitton toamnă-iarnă 2012.

Un astfel de costum ajunge să coste și mai mult de 2.000 de euro. Asta în condițiile în care, potrivit declarației sale de avere din 2015, în fruntea SRI încasa lunar mai puțin de 10.000 de lei. Practic, ar fi trebuit să își cheltuie tot salariul pe o lună pentru un costum.

Florian Coldea în 2016.



De altfel, fostul șef SRI este cunoscut drept un iubitor al luxului. A fost surprins participând la petreceri exclusiviste în Dubai și are o vilă scumpă pe Coasta de Azur.