MENIU

FLAPPY BIRD. S-a aflat motivul din spatele dispariţiei FLAPPY BIRD

Flappy Bird, jocul retras de pe piaţă

FLAPPY BIRD. Deşi s-a crezut iniţial că decizia de a scoate FLAPPY BIRD din AppStore şi Google Play i-a aparţinut creatorului, acum aflăm că realitatea este alta.

FLAPPY BIRD. În urmă cu câteva luni, FLAPPY BIRD, un joc cât se poate de simplu, începea să facă valuri în magazinul virtual al celor de la Apple. Nu a durat până a ajuns în topurile iTunes şi a fost portat pe Google Play cu aceeaşi rată de succes, potrivit PlayTech.ro.

FLAPPY BIRD. În ultima perioadă, se ajunse la o rată de profit de aproximativ 50.000 de dolari pe zi doar din reclame. Din păcate, fără preaviz, respectivul joc a dispărut din toate magazinele virtuale şi iPhone-uri cu FLAPPY BIRD instalat se vând cu mii de dolari pe eBay.

FLAPPY BIRD. Iniţial, s-a crezut că la mijloc stă o decizie personală a creatorului, având în vedere că s-a grăbit să afirme pe Twitter că ,,nu mai suportă". Apropiaţi ai lui Dong Nguyen ne oferă însă o altă viziune asupra situaţiei.

Cauza reală a închiderii FLAPPY BIRD se pare că a fost o ameninţare legală a celor de la Nintendo. Cei de la Reuters au anchetat subiectul şi au descoperit că argumentul inclus în respectivul document legal viza similiarităţile dintre FLAPPY BIRD şi mediul ambiant din Super Marios Bros., inclusiv ţevile verzi de mai sus.

Mai multe articole despre:
jocuri video tehnologie Fappy Bird