MENIU

Fiul unui om de afaceri din Sibiu, scandal monstru. Beizadeaua a confundat strada cu o pistă de raliu - VIDEO

Fiul unui om de afaceri din Sibiu a provocat un scandal monstru în plină stradă. Tânărul făcea drifturi prin oraș, iar în momentul în care două fete i-au atras atenția, șoferul și iubita acestuia, care se afla cu el în autoturism, au sărit la bătaie. Cei doi agresori au fost reținuți și s-au ales cu dosare penale. 


Întreaga scenă a fost filmată de martori, iar imaginile au ajuns în cele din urmă la polițiști. În clipul video se observă cum șoferul făcea drifturi pe străzile din Sibiu. În momentul în care oprește mașina, două tinere se apropie de el și îi atrag acestuia atenția. Atunci izbucnește însă scandalul.




Atât șoferul de 22 de ani cât și iubita acestuia, în vârstă de 19 ani, au sărit la bătaie. Cele două fete au fost lovite cu pumnii și cu picioarele, iar mașina celor două a fost avariată. După ce le-au agresat pe cele două, indivizii au continuat scandalul. Când au văzut că sunt filmați de pe marginea drumului, s-au năpustit și asupra martorului și l-au bătut și pe acesta.


Pe numele celor doi tineri agresori au fost deschise două dosare penale. Sunt cercetați pentru pentru lovire și alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.