MENIU

Fiul cel mic al lui Donald Trump, Barron, a avut COVID-19. Mesajul transmis de Melania Trump

Barron Trump, alături de tatăl său, Donald Trump, și Melania Trump

Barron Trump, în vârstă de 14 ani, fiul lui Donald și al Melaniei Trump, a fost testat și el pozitiv pentru COVID-19, împreună cu părinții, a anunțat miercuri Prima Doamnă a Statelor Unite.



Melania Trump a precizat că de atunci a fost testat negativ..

„Bineînțeles, m-am gândit imediat la fiul nostru”, a scris ea într-un text intitulat „Experiența mea cu COVID-19”, la două săptămâni după ce, ca și soțul ei, a fost testată pozitiv.

Textul scris de Prima Doamnă a fost publicat pe site-ul Casei Albe.

„Spre ușurarea noastră, inițial el a dat rezultate negative (...) Îngrijorarea mea s-a adeverit când a fost testat din nou și rezultatele au fost pozitive. (...) Din fericire, este un adolescent puternic și nu a prezentat simptome. Într-un fel, m-am bucurat că toți trei am trecut prin asta în același timp, astfel încât să ne putem îngriji unii pe alții și să petrecem timp împreună”, scrie Melania Trump.

Ea a mai precizat că Barron a mai fost testat de atunci și rezultatul a fost negativ, fiind perfect sănătos.

Despre cum a trecut prin boală, Melania trump spune că a avut simptome ușoare la început, însă după câteva zile a avut dureri în tot corpul de cap și tyuse și s-a simțit extrem de obosită de cele mai multe ori.

„Am ales un tratament natural, optând mai mult pentru vitamine și mâncare sănătoasă. (...) Recuperarea după o boală îți oferă mult timp pentru a reflecta. Când soțul meu a fost dus la Walter Reed ca măsură de precauție, mi-am petrecut o mare parte din timp reflectând asupra familiei mele. De asemenea, m-am gândit la sutele de mii de oameni din toată țara care au fost afectați de această boală care infectează persoanele fără nicio deosebire.

Suntem într-o perioadă fără precedent - și cu alegerile care se apropie cu pași repezi, a fost ușor să fii cuprins de energie negativă.

Țara noastră a depășit multe greutăți și sper că COVID-19 este alta pe care o vom depăși și din care vom învăța, spunând asta generațiilor viitoare.

Îi încurajez pe toți să continue să ducă cea mai sănătoasă viață pe care o pot. O dietă echilibrată, aer proaspăt și vitamine sunt cu adevărat vitale pentru a ne menține corpul sănătos. Pentru bunăstarea voastră completă, compasiunea și smerenia sunt la fel de importante pentru a ne menține mintea puternică. Personal, pentru mine, cel mai mare impact asupra mea a fost că am avut prilejul să reflectez asupra multor lucruri: familie, prieteni, munca mea”, a mai transmis Melania Trump.

Donald Trump și soția sa au fost confirmați cu noul coronavirus pe 2 octombrie. La o zi după confrimare, liderul de la Casa Albă a fost spitalizat. A ieșit după câteva zile în urma unui tratament cu vitamine si Remdesivir, pe care l-a continuat și la revenirea la Casa Albă.