MENIU

Fiul lui Adrian Năstase nu a așteptat să-l dea Ludovic Orban afară de la Guvern

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a părăsit din proprie iniţiativa funcţia deţinută la Guvern, nu a așteptat să-l dea afară noul premier.

După ce Ludovic Orban a afirmat că a semnat mai multe decizii de eliberare din funcţie a unor "pile" şi "fii", fiul lui Năstase a anunțat că a demisionat înainte de declarația noului premier, pe care a calificat-o drept ”nefericită”.

”A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific!

In perioada 25 iulie - 04 noiembrie 2019, am functionat in calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Vreau sa precizez si sa subliniez faptul ca aceasta functie a fost neremunerata.

Astazi am vazut ca domnul Orban a facut o declaratie nefericita (un fapt destul de des intalnit), preluata de o parte din presa.

Am considerat normal ca in momentul in care a incetat activitatea guvernului Dancila, sa iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific.

Demisia mea a fost inaintata doamnei prim-ministru Viorica Dancila pe data de patru noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presa o poza cu demisia inaintata”, a scris Mihnea Năstase pe Facebook, acolo unde a atașat și demisia.

Mai multe articole despre:
null