MENIU

Fiul ei a fost ucis de un criminal în serie. La 40 de ani a cerut exumarea: în sicriu era altcineva

O femeie din Chicago a așteptat 40 de ani pentru a afla răspunsuri despre fiul său dispărut și probabil ucis. Adevărul ieșit la iveală este unul cutremurător.

Michael Marino este una dintre presupusele victime ale criminalului în serie John Wayne Gacy, dar mama sa, Sherry, a avut întotdeauna îndoieli în această prvință.

La 40 de ani de la presupusa crimă, ea a cerut exhumarea corpului pentru analize ADN.

Când rezultatele au venit, mama a aflat un adevăr teribil: în groapă nu se afla fiul său.

Ce s-a întâmplat? Michael dispăruse în octombrie 1976, iar polițiștii au presupus că acesta se află printre victimele ucigașului în serie John Wayne Gacy. Este neclar acum dacă trupul lui Michael a fost încurcat cu al altei victimei sau dacă ancheta a descoperit pur și simplu o altă victimă a ucigașului în serie.

John Wayne Gacy Jr., cunoscut și sub numele de The Killer Clown (în traducere Clovnul Ucigaș) a fost un criminal în serie american. A fost condamnat și executat pentru violul și uciderea a 33 de băieți și adolescenți, între anii 1972 și 1978. Din cele 33 de victime, 29 au fost îngropate sub podeaua casei sale, în timp ce celelalte victime au fost găsite în râuri din apropiere. A fost numit " Killer Clown " pentru ca a distrat copii la petreceri sub numele de " Pogo The Clown ". El a fost in cele din urma condamnat la moarte. La data de 10 mai 1994, si a fost executat prin injectie letala, notează Wikipedia.

Mai multe articole despre:
fiu John Wayne Gacy ucigas in serie