MENIU

Firea mută zăpada în Piaţa Victoriei. Mobilizare pe Internet pentru un protest inedit, diseară

Firea mută zăpada în Piaţa Victoriei. Mobilizare pe Internet pentru un protest inedit, diseară

Coruptia Ucide anunta un eveniment in ton cu vremea de afara pentru aceasta seara: construirea unor oameni de zapada in Piata Victoriei, din Capitala.

Anuntul vine dupa ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a strans zapada din Piata si a depozitat-o fix in zona in care oamenii protesteaza de obicei, scrie ziare.com.

Coruptia Ucide invita bucurestenii sa construiasca din zapada Olafi, referire la personajul animat Olaf, din Frozen, dar si la Oficiul European de Lupta Antifrauda, care se prescurteaza OLAF.

Evenimentul are loc in aceasta seara, incepand cu ora 18:00.

"Hai afara la zapada! Hai Olafi sa construim!

Gabriela Firea a strans zapada de pe arterele principale din zona Pietei Victoria, dar a depozitat-o pe toata pe insula din fata Guvernului, unde se protesteaza de mai bine de un an. Daca tot cei mici sunt in vacanta fortata, ne-am gandit sa va propunem ca diseara dupa ora 18:00, cand vor termina programul de lucru parintii, sa ne strangem in Piata pentru a construi oameni de zapada.

Daca tot avem atat de multa zapada la dispozitie, ar fi pacat sa nu ne bucuram de ea!

Personajul principal este simpaticul OLAF, asa ca va lansam provocarea sa construim cat mai multi Olafi in Piata Victoriei.

Veniti cu morcovi, nasturi si oricare alte materiale care ne-ar putea ajuta!

Ne vedem in Piata, la zapada!", au scris organizatorii, pe Facebook.