MENIU

Firea îi aruncă mănușa lui Orban:„Îl provoc la dezbatere. Să vadă toată țara cât e de incompetent!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl cheamă pe premierul Ludovic Orban la o dezbatere. Cu o zi înainte, liberalii au refuzat o dezbatere televizată între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă înaintea celui de-al doilea tur prezidențial. 

Gabriela Firea a declarat marți, în fața sediului PSD, înainte de ședința CEx, ca il provoaca ea pe premierul Ludovic Orban la o dezbatere despre problemele administrației. 

„Îl provoc public la o dezbatere pe domnul premier Orban. Spune că le știe pe toate. De regulă sunt adevărate calamități la locul de muncă cei care spun că le știu pe toate. (...) Îl provoc la o dezbatere privind administrația locală pentru a vedea toata țara cât de incompetent e. Îl provoc să discutăm despre București (...) a fost viceprimar, nu a făcut nimic, e o adevărată calamitate. Nu citește, nu se informează, nu știe ce vorbește”, a spus Firea.

Firea a comentat ironic că este „o adevărată muză" pentru Ludovic Orban și că acesta are o problemă cu ea pentru că o pomenește cu orice ocazie.

„Se pare ca il inspir, sunt o muza pentru domnul premier, cred ca atunci cand adorme se gandeste la mine si cand se trezeste se gandeste la mine, ca mereu imi rosteste numele. Sunt magulita”, a spus primarul general.

 

 

Mai multe articole despre:
PSD dezbatere Ludovic Orban CEX Gabriela Firea