MENIU

Firea, despre decizia deputaților din Comisia de Muncă: Majoritatea PNL-USR și-a respins până și propria Ordonanță privind creșterea etapizată a alocațiilor de stat pentru copii

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a criticat decizia de astăzi a deputaților din Comisia de muncă legată de faptul că alocațiile de stat pentru copii nu vor crește în acest an de la 1 iulie. 

"Nu le pasă de copii! Cinism și inimă de piatră! Majoritatea PNL-USR din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților și-a respins până și propria Ordonanță care prevedea creșterea în etape a alocațiilor de stat pentru copii! Alocațiile nu mai cresc în acest an!
 
Cât despre ideea UDMR de a condiționa alocația copiilor de veniturile părinților, aceasta încalcă atât Constituția, cât și Decizia 277/2006 a CCR, care a concluzionat că toți copiii sunt egali și toți primesc, fără nicio discriminare, alocație de stat.
 
Altfel, statul vine deja în sprijinul copiilor din medii defavorizate, care primesc, pe lângă alocația de stat, și alocație pentru susținerea familiei, care este condiționată de prezența la școală", a afirmat Firea, într-un mesaj postat pe Facebook. 
 
Citește și Decizie FINALĂ a deputaților: Alocațiile de stat pentru copii NU vor fi majorate în acest an, de la 1 iulie
 
Mai multe articole despre:
firea psd alocatii copii