MENIU

Filmul "Boyhood", marele câştigător la gala London Critics' Circle Film Awards

Filmul "Boyhood", marele câştigător la gala London Critics' Circle Film Awards

Lungmetrajul "12 ani de copilărie Boyhood" a fost marele câştigător al galei Premiilor Cercului Criticilor din Londra, de duminică, obţinând trei premii din partea criticilor britanici, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cea mai bună actriţă în rol secundar.

Pelicula "12 ani de copilărie", regizată de Richard Linklater, a câştigat premiul pentru cel mai bun film al anului 2014, învingând filme precum "The Grand Budapest Hotel" şi "The Theory of Everything", în cadrul celei de-a 35-a gale de decernare a premiilor Cercului Criticilor din Londra, care a avut loc duminică, la hotelul May Fair din capitala Marii Britanii, informează contactmusic.com.

Richard Linklater a obţinut distincţia pentru cel mai bun regizor, iar Patricia Arquette a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Premiul pentru cel mai bun actor a revenit lui Michael Keaton, pentru rolul din "Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman", iar Julianne Moore a fost numită cea mai bună actriţă, pentru rolul din "Still Alice".

Citeşte mai mult pe mediafax.ro

Mai multe articole despre:
film premiu boyhood