MENIU

Fiica femeii care a devenit mama la 66 de ani a şocat internetul. Ce a postat pe Facebook

<p>Fiica celei mai bătr&acirc;ne mame din Rom&acirc;nia a șocat internetul. Ce a postat pe Facebook</p>

Fiica Adrianei Iliescu și-a făcut primul selfie din viața ei! Micuța a lăsat la o parte toate pretențiile mamei ei și, după ce a convins-o că este un elev exemplu, și-a dat frâu liber pe internet.

Adriana liescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. Această bucurie imensă din viața ei a devenit foarte repede un subiect controversat în rândul lumii. Cu timpul, ea a demonstrat că deși poate nu are toate mijloacele financiare pentru a o răsfăța pe Eliza așa cum ar  merita orice copil, a ținut să-i inducă plăcerea pentru studiu, iar fetița nu a dezamăgit-o. Nu puține sunt diplomele pe care fata Adrianei Iliescu le-a căpătat la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

Cu toate astea, cum era firesc, Eliza a avrut să guste și din tentațiile aferente generației ei, iar moda selfie-urilor a prins-o și pe ea.  Fetița celei mai bătrâne mame din România a devenit foarte populară la școală după ce a început să se pozeze, iar colegii o provoacă acum la tot felul de jocuri pe Facebook, pe care Eliza nu le ratează, scrie click.ro.

Mai multe articole despre:
mamă bătrână Eliza