MENIU

Fiică de preot din Urlați, cercetată pentru tentativă de omor

prahova tentativa omor

Caz șocant în județul Prahova. O fată de preot este judecată pentru tentativă de omor, după ce şi-a bătut cu bâtă de baseball colega de apartament.

Iniţial, procurorii au trimis-o în judecată pentru loviri şi alte violenţe, dar judecătorii au considerat că victima a avut viaţa pusă în pericol şi au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor calificat.

” În baza art. 386 C.pr.pen. admite cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de apărătorul persoanei vătămate F. Marta şi schimbă încadrarea juridică dată faptelor prin actul de sesizare a instanţei fata de inculpata IVAN TEODORA, din infracţiunea de lovire sau alte violenţe, prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 C. pen. în infractiunea de tentativă la omor calificat, faptă prevăzută de art.32 alin.1 raportat la art. 189 alin. 1 lit. a) C.p. În temeiul art. 50 Cod procedură penală, declină competenţa de soluţionare a cauzei privind pe inculpata IVAN TEODORA, în favoarea Tribunalului Prahova. Fără nicio cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.06.2020”, se arată pe portalul instanţelor de judecată.

Mai multe articole despre:
Prahova