MENIU

Fierbe sâmburii de pepene roșu iar rezultatele te vor uimi!

Fierbe sâmburii de pepene roșu deoarece previn anumite cancere, boli de inimă, reduc artrita și minimalizează problemele de respirație cauzate de astm.

Semințele pepenelui roșu sunt bogate în substanțe nutritive, cum ar fi acizi grași, proteine esențiale, magneziu, potasiu, mangan, fier, zinc, fosfor, și sunt pline de vitamina B, tiamină, niacină, acid folic. De asemenea, acestea oferă 600 grame de calorii.

Semințele de pepene conțin substanța citrulina, care acționează ca un antioxidant, are un efect pozitiv în cazul arteriosclerozei, hipertensiunii, anginei pectorale și disfuncției erectile, promovând astfel extinderea vaselor de sânge. Aceste semințe sunt utile pentru tratarea bolilor renale și ale tractului urinar. Un ceai din semințe de pepene roșu poate elimina pietrele și nisipul de la rinichi.

Fierbe timp de 15 minute în doi litri de apă 20-30 de semințe de pepene roșu, pe care trebuie să le macini fin, apoi bea acest amestec două zile la rând, iar a treia zi - pauză. Procedura trebuie repetată timp de câteva săptămâni, dar este foarte important să te oprești temporar la fiecare a treia zi.

Citește mai departe pe floaredetei.ro