MENIU

Fierbe această plantă și vei rămâne surprins ce efect are pentru podoaba capilară

Rozmarinul este folosit pentru oprirea procesului de cădere a părului, pentru creșterea părului și pentru redarea unei străluciri intense părului tău!

Procesul de cădere a părului se numește alopecia, fiind o afecțiune mult mai întâlnită la femei, decât bărbați. Pentru a scăpa de această problemă, poți folosi atât uleiul de rozmarin, cât și planta în sine.

Pentru tratamentul ce implică utilizarea uleiului din această plantă, trebuie să știi că se recomandă să adaugi câteva picături de ulei de rozmarin în balsamul sau șamponul folosit. De asemenea, pentru a te trata cu ajutorul plantei, vei avea nevoie de apă, un vas și planta de rozmarin. Astfel, va trebui să pui aproximativ un litru de apă la fiert, iar în timp ce aceasta va fierbe, trebuie să pui câteva mâini de frunze uscate de rozmarin în apă, iar după câteva minute trebuie să oprești aragazul.

Conform floaredetei.ro, planta trebuie să stea aproximativ cinci ore în apa fiartă, după care vei strecura lichidul și-l vei plasa într-o sticlă la frigider.