MENIU

Fetiţă moartă în condiţii ciudate. I s-a făcut rău la scurt timp după ce a mâncat

<p>Stai peste program la muncă? Iată la ce riscuri te supui</p>

Tragedie în comuna Domneşti, din judeţul Argeş. O fată de de 14 ani a murit, noaptea trecută, în condiţii stranii. Adolescentei i s-a făcut rău la scurt timp după ce a mâncat. Unchiul şi mătuşa care o aveau în grijă au dus-o în grabă la cel mai apropiat punct medical. A fost, însă, prea târziu.

Fetiţa de numai 14 ani s-a jucat ieri toată ziua, fără să dea vreun semn că nu s-ar simţi bine. Pe seară, a mâncat în grabă şi apoi a mers în centrul localităţii, unde prindea semnal de internet. Acolo, însă, i s-a făcut rău.

"A plecat de la masă în faţă la primăriee, a venit o nepoată mai mică şi a zis că nu se simte bine. Când m-am dus la ea era leşinată", a afirmat mătuşa fetei.

Rudele fetei au dus-o la cel mai apropiat centru medical. Medicul a examinat-o şi când a văzut că micuţa era în stare gravă a apelat serviciul de urgenţă 112 şi a început manevrele de resuscitare. Efoturile au fost în zadar.

"Pacienta a fos adusă de aparţinători în jurul orei 21. O starea generală gravă, era inconştientă. La examenului clinic şi EKG am constatat că era în stop cardio-respirator. Fetiţa nu avea puls şi nici tensiune, motiv pentru care am început manegrele de resurcitare", a spus Elena Rădurescu medic al Centrului de Permanenţă Domeneşti.

Încă de mică, fetiţa era crescută de o mătuşă şi un unchi. Mama a părăsit-o la scurt timp după naştere, iar tatăl a avut probleme cu legea şi abia de curând a fost eliberat din închisoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care fata nu avea nici buletin, şi nici măcar un certificat de naştere. Iar în aceeaşi situaţie se mai află şi cei patru fraţi ai ei.

"Era un copil ascultător, înţelegător, foarte liniştit, la locul lui", a spus unchiul fetei.

Poliţiştii au pornit o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs tragedia.