MENIU

Fetiță de 9 ani, VIOLATĂ în toaleta școlii - Au fost sesizate DGASPC și Inspectoratul Școlar

O fetiță în vârstă de 9 ani a fost violată în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești din județul Teleorman.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele;

În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgență 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești.

Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol”, urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, a transmis IPJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
fetita viol scoala